Έπειτα από την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, νοιώθουμε την υποχρέωση να σας κοινοποιήσουμε τα πρώτα αποτελέσματα εμπεριστατωμένης κλινικής έρευνας που μελετά την αποτελεσματικότητα του Super Gel fit ‘n form που γίνεται στο 401 Νοσοκομείο Αθηνών (Γ.Ν.Σ.Α) από τον διευθυντή της Δερματολογικής Κλινικής.

Κλινική Μελέτη Fit ‘n Form

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή κατάσταση που αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία στις γυναίκες. Δεν αποτελεί φλεγμονή του δέρματος αλλά οφείλεται σε αλλαγές που αφορούν στη μικροκυκλοφορία τόσο του αίματος όσο και της λέμφου, σε αλλαγές του λιπώδους ιστού και σε αναδιανομή και σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού.

Η αντιμετώπιση της με τοπικά σκευάσματα έχει σαν κύρια ουσία την καφεΐνη και τα ανάλογα της (θεοβρωμίνη, θεοφυλλίνη).

Η καφεΐνη δρα κυρίως στη μικροκυκλοφορία αλλά έχει δράση αντιοξειδωτική όπως και δράση στο μεταβολισμό. Τα σκευάσματα αυτά έχουν δράση που συνήθως αφορά στη διάρκεια εφαρμογής
τους. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Fit n’ Form, ένα ανάλογο σκεύασμα που όμως έχει σημαντικά ενισχυθεί με φυτικά συστατικά, προμόριο υαλουρονικού οξέως καθώς και μενθόλη που μεταξύ των άλλων δίνει μία ευχάριστη αίσθηση κατά την εφαρμογή του.

Το σκεύασμα κυκλοφορεί σε μορφή γέλης (gel). Την παρούσα χρονική περίοδο γίνεται μία  εμπεριστατωμένη κλινική έρευνα από τον Διευθυντή της Δερματολογικής κλινικής του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών που μελετά την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου σκευάσματος.

Παράλληλα μετριούνται και συνεκτιμώνται παράγοντες όπως ορμονολογικά προβλήματα, διατροφικές συνήθειες, άσκηση και άλλες ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας είναι πολύ ενθαρρυντικά δείχνοντας από τις πρώτες ημέρες βελτίωση που φθάνει μέχρι τη μείωση του σταδίου της κυτταρίτιδας καθώς και βελτίωση της υφής του δέρματος (ελαστικότητα).

 

fitlab-logo-retina     abckinitron-gray