Αν περιμένουμε να εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα ως δια μαγείας, μάλλον άδικα θα βλέπουμε τον χρόνο να περνάει και το πρόβλημα να επιδεινώνεται. Όταν έχουμε κυτταρίτιδα δεν σημαίνει ότι είμαστε υπέρβαροι. Λεπτές γυναίκες ακόμα και άντρες παρουσιάζουν σε πολλά σημεία του σώματος την αντιπαθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού και οι πιο συχνές αιτίες είναι:
Η κακή διατροφή
Η έλλειψη σωματικής άσκησης
Οι ορμονικές αλλαγές

1ο Βήμα

Το πρώτο βήμα για να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα είναι η ισορροπημένη διατροφή με ωμά λαχανικά, φρούτα, καταναλώνοντας τροφές όπως καστανό ρύζι, κοτόπουλο, ψάρι, γαλοπούλα και όσπρια. 1 ½ λίτρο νερό την ημέρα.

2ο Βήμα

Το δεύτερο βήμα αφού έχουμε διώξει από τον οργανισμό μας τις τοξίνες και τα λίπη με τις σωστές τροφές, έχουμε διασπάσει το συσσωρευμένο λίπος που προκαλεί την κυτταρίτιδα, θα βάλουμε στόχο την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και θα ενδυναμώσουμε τους μυς ώστε να μην φαίνεται πλαδαρό το δέρμα. Οι 3 ασκήσεις που θα δείτε στο video, επικεντρώνονται στην περιοχή των γλουτών και των μηρών.
Εκτελείτε:
3 φορές την εβδομάδα, 4 σετ την κάθε μια , 15-20 επαναλήψεις(σύνολο προπόνησης 20΄ λεπτά)

3ο Βήμα

Το τρίτο βήμα είναι η χρήση στοχευμένου προϊόντος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, που περιέχει φυσικά δραστικά συστατικά, λιποδιαλυτικά και τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, όπως Guarana, Centellaassiatica και EmpetumNigrum Fruit juice, τα οποία περιέχει το Super Gel fit ‘ n form και χρησιμοποιώντας το, είναι η ολοκληρωμένη θεραπεία μαζί με τα παραπάνω που θα βοηθήσουν να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα.

Επιμέλεια άρθρου : Μάρω Μαντούδη

www.abckinitron.gr

www.elenipetroulaki.gr